Make your own free website on Tripod.com

:: Menu ::

Muka Depan

Perisian

Teknik Belajar

Belajar ICT

Nota Ilmiah

Sambungan

Hantar Mesej

Tanya Guru

Hiburan

Kenali Diri Saya


:: Capaian ::

ASMKAWA Online

LAWdotEDU

Harvest Moon HQ

SMKAWA Online



 

:: Fakta-fakta Menarik ::

Kembali Ke Artikel

 

Salam

 

the husband everyday hantar my colleague to the office and then go for breakfast kat hartamas.. as soon as he got out of the car at hartamas, there were 2 guys smartly dressed bagi salam & hulur tangan nak salam...pas tu dia tak ingat apa jadi, tetiba dia dah ada kat level 14 of a building at jalan tun razak (my colleague tak ingat which building tapi ada ATM bank pertanian) I would think it could be
plaza pekeliling or IGB plaza. Kat situ ada one of the staff at that building tegur abang ni, kenapa dah berdiri situ dekat 1 jam & muka pucat lesi, baru dia sedar...dalam terpinga2, staff tu tolong bagi minum & basuh muka & slowly he tried to recall what happened... check pocket, wallet - hphone & cash RM50 hilang from the wallet, tinggal RM5 & ada 2 wthdrawal slips of RM500 & RM1,000 withdrawn from the ATM downstairs. tapi kunci kereta ada...baru dia teringat macam dia ada drive from hartamas to science ctr parking lot which is next to my office building. then abang ni call his wife suruh check betul tak ada kereta dia kat situ..memang ada. Anyway, abang ni naik teksi to get his car back with RM5 left in the wallet...so sah dia kena pukau..buat report polis pun polis takleh buat apa sebab abang ni tak boleh recall langsung rupa the culprits...and memang hartamas dah jadi black area...remember murder case kat kedai uncle don & rob case kat Projet happened to Chua jui Meng's son....so gals, beringat jangan mudah sambut salam orang yg tak dikenali - pesan to your husbands too and dont judge the book by its cover - people smartly dressed can be robbers....

 take care people...
 

(diambil dari forwarded email)

azri-afifi.cjb.net